Sve o Stilmatik doo na jednom

Image

Poštovani,
Stilmatik d.o.o je firma koja se bavi uvozom i distrubucijom proizvoda kao generalni zastupnici za Srbiju vodećih svetskih firmi FAAC i CARDIN.
Uz kompletnu ponudu FAAC, CARDIN, HOTRON, NICE i SILCA proizvoda koje karatkerišu dokazan vrhunski kvalitet i napredna tehnološka rešenja koja traju decenijama, Stilmatik d.o.o vam nudi sigurnost i pouzdanost uz garanciju i visok kvalitet i usluge.
Nudimo Vam rešenja za poslovne i industrijske objekte, kao i rezervne delove za sve naše proizvode.
Takođe našim klijentima nudimo i mogućnost izlaska na teren radi servisiranja kupljenih proizvoda.

Za više informacija o proizvodima i uslugama kontaktirajte nas na brojeve telefona +381(0)63 750 35 95 i +381(0)63 756 58 88, ili nas kontaktirajte putem kontat forme koja se nalazi na sajtu u delu kontakt.

O proizvođaču FAAC

Preko 50 godina postojanja, 75 patenata, više od 80 predstavništava širom sveta i razgranatom mrežom distributera, italijanska kompanija FAAC sa sadištem u Bolonji pozicinirala se kao vodeća u svom segmentu.
Od motora za garažna i industrijska vrata, kapija, rampi, zaštitnih stubova kao i automatskih vrata, FAAC automatika važi za inovativnu, pouzdanu i kvalitetnu te primenjivu za različite potrebe i zahteve korisnika.
Da bi održali tako visok nivo proizvoda i zadržali se na poziciji lidera na tržištu, u ovoj kompaniji se neprestano ulaže u tehnologiju, iznalaze nova proizvodna i organizaciona rešenja uz strogo poštovanje visokih standarda. www.faac.biz

O proizvođaču CARDIN

Cardin asortiman proizvoda za automatizaciju proizvodi italijanska kompanija “Cardin Elettronica” još od 1974. godine i jedna je od retkih koje sve proizvodi u Italiji.
Cardin Elettronica je poznata po korišćenju najsavremenijih tehnologija veoma visokog kvaliteta i najkvalitetnijih i izdržljivih materijala za proizvodnju svojih proizvoda koje čine: automatske rampe, motori za kapije, motori za garažna i segmentna vrata, robustne čuvare parkinga, kao i dodatnu opremu za automatizaciju (fotoćelije, daljinske upravljače, signalne lampe…).


O proizvođaču VIDEX

Italijanska firma Videx osnovana je davne 1986. godine. Firma Videx se bavi proizvodnjom audio/video interfona i sa pravom se može reći da spada među vodeće svetske firme kada je u pitanju proizvodnja audio/video interfona. Kompanija se bavi dizajnom i projektovanjem interfonskih i video-interfonskih sistema više od 34 godina i danas svoje proizvode izvozi u više od 25 zemalja širom sveta.

O proizvođaču RISCO

Risco group je italijanska firma koja je osnovana 1980. godine. Tokom poslednje četiri decenije, RISCO grupa je postala tehnološki lider na globalnom tržištu bezbednosnih rešenja, sa milionima zadovoljnih kupaca širom sveta i regionalnim kancelarijama širom sveta.
RISCO Group isporučuje inovativne, vrhunske i pouzdane bezbednosne proizvode za sve vrste sigurnosnih i sigurnosnih instalacija za stambena i komercijalna tržišta.

O proizvođaču SILCA

Kao globalna kompanija Silca ima široku prodajnu mrežu širom sveta. Naš spektar usluga koje se pružaju našim kupcima uključuje održavanje, popravku, remont kao i nadogradnju naših proizvoda.
Firma Silca je svetski poznata italijanska firma koja se bavi proizvodnjom i distribucijom prijemnika, programatora, kao i univerzalnih rešenja za kapije.

O proizvođaču HOTRON

Hotron je 1968. godine osnovao gospodin Tadamori Honda u Tokiju u Japanu, a priznati je lider na tržištu u dizajniranju i proizvodnji senzora, sigurnosnih uređaja i prekidača za globalnu industriju automatskih vrata.