Sve o Stilmatik doo na jednom

Image

Poštovani,
Stilmatik d.o.o je firma koja se bavi uvozom i distrubucijom proizvoda kao generalni zastupnici za Srbiju vodećih svetskih firmi FAAC i CARDIN.
Uz kompletnu ponudu FAAC i CARDIN proizvoda koje karatkerišu dokazan vrhunski kvalitet i napredna tehnološka rešenja koja traju decenijama, Stilmatik d.o.o vam nudi sigurnost i pouzdanost uz garanciju i visok kvalitet i usluge.
Nudimo Vam rešenja za poslovne i industrijske objekte, kao i rezervne delove za sve naše proizvode.
Takođe našim klijentima nudimo i mogućnost izlaska na teren radi servisiranja kupljenih proizvoda.

Za više informacija o proizvodima i uslugama kontaktirajte nas na brojeve telefona +381(0)63 750 35 95 i +381(0)63 756 58 88, ili nas kontaktirajte putem kontat forme koja se nalazi na sajtu u delu kontakt.

O proizvođaču FAAC

Preko 50 godina postojanja, 75 patenata, više od 80 predstavništava širom sveta i razgranatom mrežom distributera, italijanska kompanija FAAC sa sadištem u Bolonji pozicinirala se kao vodeća u svom segmentu.
Od motora za garažna i industrijska vrata, kapija, rampi, zaštitnih stubova kao i automatskih vrata, FAAC automatika važi za inovativnu, pouzdanu i kvalitetnu te primenjivu za različite potrebe i zahteve korisnika.
Da bi održali tako visok nivo proizvoda i zadržali se na poziciji lidera na tržištu, u ovoj kompaniji se neprestano ulaže u tehnologiju, iznalaze nova proizvodna i organizaciona rešenja uz strogo poštovanje visokih standarda. www.faac.biz

O proizvođaču CARDIN

Cardin asortiman proizvoda za automatizaciju proizvodi italijanska kompanija “Cardin Elettronica” još od 1974. godine i jedna je od retkih koje sve proizvodi u Italiji.
Cardin Elettronica je poznata po korišćenju najsavremenijih tehnologija veoma visokog kvaliteta i najkvalitetnijih i izdržljivih materijala za proizvodnju svojih proizvoda koje čine: automatske rampe, motori za kapije, motori za garažna i segmentna vrata, robustne čuvare parkinga, kao i dodatnu opremu za automatizaciju (fotoćelije, daljinske upravljače, signalne lampe…).